Dubbele Rollover Carwash

Onze carwash bestaat uit een dubbele rollover. Dit houdt in, dat wassen en drogen gescheiden zijn, waardoor het wasportaal en droogportaal onafhankelijk van elkaar functioneren. Zodra een auto gewassen is, kan deze doorrijden naar het drooggedeelte. Nu kan een nieuwe auto alweer starten met de wassing. Hierdoor bij ons geen lange wachttijden en een verbluffend droogresultaat.

De carwash is van een maximale breedte en de hoogte is maximaal 2.85 meter. Dit houdt in, dat we alle soorten personenauto’s en bestelauto’s kunnen wassen.

Ons personeel start iedere wasbeurt met een gerichte voorwas. Hoogwaardige reinigingsproducten en een krachtige hogedrukspuit worden ingezet, om iedere vervuiling de baas te kunnen. Ook hardnekkige vogelpoep, modder of insecten, zijn op deze manier al verdwenen, voordat de auto de machine inrijdt.

Wij werken met vaste medewerkers, die voldoende kenis en ervaring hebben om alles goed in te kunnen schatten. Bijna alle verontreiniging kunnen wij de baas!

Na de voorwas, rijdt de auto de wasstraat in. Men kan kiezen uit meerdere programma’s, waarna de auto schoon wordt gemaakt en gedroogd in 6 minuten. Met elk van de programma’s, garanderen wij een schone en krasvrije wasbeurt.